Оставете го вашиот email и телефонски број, или јавете се на: 070 333 716 за подетални информации
Нов револуционерен начин на правење млеко од растително потекло
Во домашни услови здраво и вкусно млеко од било кои јаткасти плодови. Машината има функција сама да се чисти.

Нашите продукти

Рецепти

Milky Plant споредбено со обичен блендер

Начин на користење

Бесплатна достава низ цела Македонија Бесплатна достава низ цела Македонија Бесплатна достава низ цела Македонија Бесплатна достава низ цела Македонија Бесплатна достава низ цела Македонија Бесплатна достава низ цела Македонија Бесплатна достава низ цела Македонија Бесплатна достава низ цела Македонија Бесплатна достава низ цела Македонија

Најчесто поставувани прашања

Одговор
Одговор
Одговор
Одговор