Оставете го вашиот email и телефонски број, или јавете се на: 070 333 716 за подетални информации

We Don’t F*ck With Cows Шише

We Don’t F*ck With Cows Шише

Шишињата We Don’t F*ck With Cows се дизајнирани да ги чуваат вашите омилени растителни млека

Големина: 500 мл

Нашето стаклено шише со алуминиумско капаче – ова може да се користи за складирање на вашите растителни млека и вашите омилени состојки како што се јаткастите плодови, семките и житариците.

100% Рециклирачко Стакло

Цена: 1.390 ден