Оставете го вашиот email и телефонски број, или јавете се на: 070 333 716 за подетални информации

Milky Plant

Milky Plant

Опис:

Богато и кремасто растително и јаткасто млеко готово за неколку минути.

Нема повеќе стискање на вреќата со остатоци од јаткасти плодови.

Без конзерванси или вештачки состојки.

Подобро за планетата – Без пластика, без картони, без отпад.

Функција за самочистење, само додадете вода и притиснете го копчето за чистење и Milky Plant ќе се исчисти.

Што е вклучено:
 1. Стаклено шише Milky Plant
 2. Упатство за употреба
 3. Книга со рецепти
 4. Мерилица
 5. Четка за чистење на делот каде што се собира пулпата
Технички спецификации:
 • Димензии: 38 x 25 x 15цм
 • Капацитет на направено млеко: 500мл
 • Материјал: Надворешност од не’рѓосувачки челик и рециклирана пластика без Бисфенол А (БПА)
 • Тежина: 4,3 кг
 • Циклична искористеност на енергија: 20W
 • Електричен рејтинг: 220V
12-месечна гаранција:
Ќе ви се издаде целосна рефундација со замена/обновување на производот доколку сте примиле производ што има производствен дефект. Оваа гаранција се протега 12 месеци по купување на производот.

Цена: 25.500 ден

Како работи:

ДОДАЈТЕ ВОДА
ДОДАДЕТЕ СОСТОЈКИ
ПРИТИСНЕТЕ ГО КОПЧЕТО