Оставете го вашиот email и телефонски број, или јавете се на: 070 333 716 за подетални информации

Млеко од ореви и пире од јагоди

Состојки:
  1. 1 рака ореви
  2. 2 (или ако има место за повеќе ) јагоди
  3. 1 урма (без коска)
  4. ¼ лажица ванила во прав
  5. малку розова сол.

Додадете ги состојките во Milky Plant машината, обрнете внимание да не ја надминете линијата за максимум.

Наполнете го бокалот за вода.

Стиснете START и почекајте неколку минути да се направи млекото.

Вклучете ја машината и ќе добиете убаво кремасто веганско млеко! Во чаша додадете неколку јагоди, со помош на толчник смачкајте ги, а потоа наполнете ја чашата со млекото добиено од Milky Plant машината. Можете да додадете неколку коцки мраз.