Оставете го вашиот email и телефонски број, или јавете се на: 070 333 716 за подетални информации

Млеко од боровинки и киноа

Уживајте во ова здраво веганско Milky Plant млеко полно со витамини.

Состојки:
  1. 70мл варена киноа
  2. 4 боровинки

Додадете ги состојките во Milky Plant машината, обрнете внимание да не ја надминете линијата за максимум.

Наполнете го бокалот за вода.

Стиснете START и почекајте неколку минути да се направи млекото.