Оставете го вашиот email и телефонски број, или јавете се на: 070 333 716 за подетални информации

Лате со млеко од овес

Состојки:
  1. Еспресо
  2. 1 чаша млеко од овес
  3. 1-2 капки екстракт од ванила
  4. 1 лажица јаворов сируп

Загрејте го млекото од овес. Додадете јаворов сируп и екстракт од ванила. Матите со машинка за матење додека не се добие убава пена. Во друга чаша направете едно еспресо, додадете го матеното млеко во чашата.

Уживајте во пијалакот!