Оставете го вашиот email и телефонски број, или јавете се на: 070 333 716 за подетални информации

Детокс пијалак од мача и бадем со јаворов сируп

Сериозно! Ова е многу добро!

Состојки:
  1. 80мл бадемово млеко
  2. ½ или 1 лажица мача
  3. ½ или 1 лажица јаворов сируп или мед

Загрејте го млекото на слаба температура. Во друга часа ставете мача и додадете го загреаното млеко. Додадете мед или јаворов сируп. Убаво измешајте.

Уживајте во топлиот пијалак!