Оставете го вашиот email и телефонски број, или јавете се на: 070 333 716 за подетални информации

Совршеното веганско млеко од кокос и индиски ореви

Ова млеко е совршено за капучино и лате

Состојки:
  1. 1 рака индиски ореви
  2. 2 лажици кокос
  3. 1 лажица овесни снегулки
  4. 1 урма (без коска)
  5. Многу малце морска сол

Додадете ги состојките во Milky Plant машината, обрнете внимание да не ја надминете линијата за максимум.

Наполнете го бокалот за вода.

Стиснете START и почекајте неколку минути да се направи млекото.