Оставете го вашиот email и телефонски број, или јавете се на: 070 333 716 за подетални информации

Млеко од чоколадо, овес и јагоди

Овој рецепт е толку вкусен што не ќе можете да му одолеете!

Состојки:
  1. 60г округли овесни снегулки
  2. 2 јагоди
  3. 1 лажица какао

Додадете ги состојките во Milky Plant машината, обрнете внимание да не ја надминете линијата за максимум.

Наполнете го бокалот за вода.

Стиснете START и почекајте неколку минути да се направи млекото.