Оставете го вашиот email и телефонски број, или јавете се на: 070 333 716 за подетални информации

Млеко од соја

Соја млеко – богато со протеини.

Пијачка за после физичка активност. Спремно за 3 минути.

Состојки:
  1. Варена соја

Додадете ги состојките во Milky Plant машината, обрнете внимание да не ја надминете линијата за максимум.

Наполнете го бокалот за вода.

Стиснете START и почекајте неколку минути да се направи млекото.