Оставете го вашиот email и телефонски број, или јавете се на: 070 333 716 за подетални информации

Млеко од овес и банана

Овој рецепт е омилен на сите! На деца и возрасни!

Состојки:
  1. 70мл крупни овесни снегулки
  2. Пола банана
  3. 1 лажица јаворов сируп

Додадете ги состојките во Milky Plant машината, обрнете внимание да не ја надминете линијата за максимум.

Наполнете го бокалот за вода.

Стиснете START и почекајте неколку минути да се направи млекото.