Оставете го вашиот email и телефонски број, или јавете се на: 070 333 716 за подетални информации

Млеко од овесни снегулки

Се што ви е потребно се овесни снегулки. Спремно за 3 минути.

Состојки:
  1. Овесни снегулки

*По избор може да додадете 2 лажици јаворов сируп како засладувач

Додадете ги состојките во Milky Plant машината, обрнете внимание да не ја надминете линијата за максимум.

Наполнете го бокалот за вода.

Стиснете START и почекајте неколку минути да се направи млекото.