Оставете го вашиот email и телефонски број, или јавете се на: 070 333 716 за подетални информации

Млеко од лешник и какао

Сериозно! Многу е добро!

Состојки:
  1. Излупени лешници
  2. 4 урми
  3. 2 лажици какао
  4. Многу малце морска сол

Додадете ги состојките во Milky Plant машината, обрнете внимание да не ја надминете линијата за максимум.

Наполнете го бокалот за вода.

Стиснете START и почекајте неколку минути да се направи млекото.