Оставете го вашиот email и телефонски број, или јавете се на: 070 333 716 за подетални информации

Млеко од бадем

Се што ви е потребно се само бадеми

Состојки:
  1. Бадеми

*По избор може да додадете 1 лажица ванила екстракт.

Додадете ги состојките во Milky Plant машината, обрнете внимание да не ја надминете линијата за максимум.

Наполнете го бокалот за вода.

Стиснете START и почекајте неколку минути да се направи млекото.