Оставете го вашиот email и телефонски број, или јавете се на: 070 333 716 за подетални информации

Млеко од бадем и мача

Овој рецепт е за љубителите на мача

Состојки:
  1. 80гр бадем
  2. Пола лажица мача

Додадете ги состојките во Milky Plant машината, обрнете внимание да не ја надминете линијата за максимум.

Наполнете го бокалот за вода.

Стиснете START и почекајте неколку минути да се направи млекото.

*Оставете ги да преноќат бадемите во ладна вода или во топла вода 1час. За подобар вкус.